Le Pays de
Charleroi






Inzoombare kaart

Print Recommend

Eten

Pour les gourmands, les gourmets et les amoureux de produits de terroir. Toutes les adresses qui font saliver les gastronomes.

Le contenu de cette page ncessite une version plus rcente dAdobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

Restauranten

image 1

Sotto le stelle

 ...

Lees meer

image 1

Safran et Cardamome

 ...

Lees meer

image 1

L'Etoile des Nuits

 ...

Lees meer

Fast-food

image 1

50's American Diner

Amerikaanse specialiteiten in een decor waarin u zich weer...

Lees meer

image 1

Le Piéton

Pause-café et petit creux. Sandwiches garnis pour ...

Lees meer

image 1

Le Piccolo Bar II

Le « Piccolo bar II » vous accueille d...

Lees meer

Winkels en streekmarkten

image 1

Pays de Geminiacum - Espace d'accueil à Liberchies

Le Pays de Geminiacum recèle en son terroir de nombre...

Lees meer

image 1

Boucherie "Le Limousin de la Neuve Cense"

La boucherie "Le Limousin" a vu le jour en septe...

Lees meer

Boerderijen voor lekkerbekken

image 1

Fermes gourmandes

 ...

Lees meer

Streekproducten

image 1

Praline et bière la Sambrée

 ...

Lees meer

image 1

Bière "La Fleurusienne"

 ...

Lees meer

image 1

La Blonde du Pays Noir

 ...

Lees meer

Cafe-restaurant

image 1

Brasserie de la Digue

 ...

Lees meer

image 1

Laquille

Situé en plein centre de Charleroi, l'endroit accueil...

Lees meer

image 1

Le Bistro

Een van de oudste cafés van Charleroi dat u op een ui...

Lees meer

Bistrots de terroir

Meteen bij binnenkomst in een streekrestaurant met het keurmerk "bistrot de terroir" valt het u

onmiddelijk op : de hartelijke en buitengewone gastvrijheid die zo kenmerkend is voor de hele streek. U bent niet voor niets in een "bistrot de terroir".

Om aangesloten te zijn bij het keurmerk "bistrot de terroir", moet het restaurant voldoen aan enkele criteria, zoals de ontvangst van gasten, het bieden van toeristische informatie en, bovenal, de kwaliteit van de lokale producten.

Een "bistrot de terroir" :

  • biedt minstens drie regionale producten op de menukaart en, in het geval van een eenvoudig eetcafé, een schotel met lokale specialiteiten;
  • heeft aandacht voor de kwaliteit en de herkomst van zijn producten;
  • adviseert de klant over de toeristische troeven van de regio; is ingeschreven bij de Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV).

 

image 1

Les Templiers

 ...

Lees meer

image 1

La Quille

 ...

Lees meer

image 1

La cuve à bière

 ...

Lees meer

Eten ?

Categorieën

Amusement ?

Categorieën

Logeren ?

Quoi de neuf ?

Journées des églises ouvertes - Partout en Belgique, des dizaines de lieux cultes ouvrent ...

van 03 juni 2017 tot 04 juni 2017

Week-end des artisans "Feu, fer et savoir-faire d'hier" - Durant deux jours, le château de Trazegnies vivra au ...

van 03 juni 2017 tot 04 juni 2017

van :
tot :

+ d'infos