Le Pays de
CharleroiInzoombare kaart

Print Recommend

Stedelijk Toerisme

Charleroi telt 200000 inwoners maar zit vrankerd in een agglomeratie van een half miljoen inwoners. Daarmee is het de grootste Waalse metropool.

Charleroi biedt u alle voordelen van een grootstad.Er is een ruime keuze aan restaurants, waar u van verfijnde Franse tot exotische gerechten vindt, comfortabele hotels, moderne bioscopen, en tal van uitgaansmogelijkheden zoals discotheken, nachtclubs, theatercafés...

Elke bezoeker, ongeacht de reden waarom hij naar Charleroi is gekomen, houdt ervan om in, de winkelstraten rond te hangen. Een souvenir zoeken, een stripalbum kopen, proeven van regionale producten zoals pralines en bieren, elke reden is goed om te flaneren door de straten van het centrum. In Charleroi bieden de koopcentra, de verkeersvrije straten en de winkelsgalerijen u een brede keuze aan, en altijd merkt u daar de brede glimlach van de "Carolo" (zo noemt men de inwoner van Charleroi).

De pittoreske Zondagsmarkt van Charleroi, die teruggaat tot 1709, brengt elke week massa's volk op de been.

In Charleroi worden het hele jaar door voorstellingen, festivals en grote tentoonstellingen met internationale uitstraling georganiseerd.

Eten ?

Categorieën

Amusement ?

Categorieën

Logeren ?

Quoi de neuf ?

Rommelmarkt op de kaden - 24 uur lang strekt deze indrukwekkende rommelmarkt zich ov ...

van 23 juni 2018 tot 24 juni 2018

Les saveurs de chez nous - Ces 23 et 24 juin, sur la Place de la Digue à Charler ...

van 23 juni 2018 tot 24 juni 2018

van :
tot :

+ d'infos

Charleroi04 avril 2018